Pieces of experience Part I

Nisam dugo pisao. Nisam imao vremena da sastavim neki zanimljiv post koji će ljudi (ako neko uopšte čita ovo osim moje mame) videti, prokomentarisati i eventualno se nasmejati.

I dalje nemam ideju, niti inspiraciju, zato ću samo nabrojati i dati poneki komentar na stvari koje su se desile u proteklih mesec dana, čisto da ih ja ne zaboravim i verujem da ću se smejati jednom kada ovo budem čitao!

Nova Godina od koje je bilo zanimljivije čekanje na semaforu dan posle kao i kupovina na trafici, jer smo za naše date pare zapravo dobili nešto.

Mini žurka gde su se svi super proveli osim mene.

Intervju za AIESEC Srbije CC core VPHR&P IMP 2013, ko razume šta je napisano, shvatiće da sam se jako radovao kada sam bio odabran. Biće ovo luda godina koju ću pamtiti do kraja života.

Opuštena noć gde smo Matke, Vlada i ja proveli veče kao nekada davno, lagano opuštanje uz muziku, pivo, vodku i pelinkovac..hm dal je bilo još nešto?

NS reunion uz ludo društvo i kuvano vino sa demonstracijom otvaranja crnog vina varjačom na sred dnevne sobe, u stilu vozača Formule 1, gde je najgore prošao plafon!

Badnje veče i šetnja sa drugaricom do Hrama, gde sam se prisustvovao topovskim, mada bih ja dodao i atomskim udarima naše omladine. Nikad više.

Božićni ručak uz porodicu i na kraju veče provedeno sa dve special AIESEC osobe. Lepo je kad znaš da ćeš na neke ljude uvek moći da računaš. #AIESECFON

Poslednje okupljanje u mom stanu, moja ekipa, moji ljudi, moji drugari, ozbiljne i neozbiljne priče, napijanje i smejanje. Jako lepo provedeno veče uz prave prijatelje!

I naravno Srpska Nova Godina gde ne znam šta je bilo gore, muzika, pivo u malim plastičnim čašama ili sam prostor. Ali situaciju je popravio after party kod mene, koji iz određenih razloga, nisam želeo da se završi.

Povratak u Ljubljanu, rušenje laptopa sa stola posle 2 dana provedenih tamo i odnošenje istog u servis po ko zna koji put u protekla 4 meseca. Sledi dosadan život u 13 kvadrata, malo svađanja, nekoliko prepiranja uz često gledanje u plafon i poneko pivo. Par izlazaka, par klubova, par mini napijanja i mnogo spavanja.

Čekao sam odlazak u Madjarsku. Čekao sam neku promenu. Čekao sam konferenciju.

Konačno sam stigao u Budimpeštu i sve je polako krenulo…

To be continued..